La vremuri noi, tot "noi". AUR susţine un europarlamentar PSD pentru primăria municipiului Iaşi

Tudor Ciuhodaru
Tudor Ciuhodaru (Epoch Times România)

Liderul AUR George Simion a anunţat, în cadrul unei conferinţe de presă organizată la Iaşi, înscrierea în AUR a europarlamentarului Tudor Ciuhodaru şi a deputatul de Iaşi Marius Ostaficiuc, ambii până de curând pesedişti.

Ciuhodaru urmează să fie candidatul AUR la primăria oraşului, potrivit anunţului.

„Am venit astăzi la Iaşi pentru a vă asigura că ne luptăm cu Mihai Chirica şi cu mafia PSD-PNL care domină oraşul. Sunt printre oamenii care l-au cunoscut de aproape pe Mihai Chirica. Actualul primar este un mitoman. Omul minte cum respiră. Îi cer public lui Marius Bodea să formăm împreună o alianţă pentru susţinerea la Primăria Iaşi a doctorului Ciuhodaru. Mă aştept la colegii de la USR şi la orice altă formaţiune să o facă. Îi invit pe toţi ieşenii de bună credinţă care înţeleg că Mihai Chirica trebuie îndepărtat să se alieze, cum o facem şi noi, în spatele domnului doctor Tudor Ciuhodaru”, a declarat Simion la Iaşi.

„Uitaţi-vă cum arată oraşul şi să ştiţi că este şi oraşul dumneavoastră. Sunt din categoria ieşenilor care s-au săturat. S-au săturat de promisiuni şi de aşteptare. Eu am deranjat de fiecare dată. În timp ce unii muncesc în Parlamentul European şi la spital, alţii merg pe la partid şi nu fac decât să strice lucrurile pe care le construim. Din 1989 toţi am acumulat frustrări. Suntem capitala istorică a României, un oraş care merită mai mult, iar de fiecare dată fondurile şi resursele se duc către alte zone, iar Iaşiul este lăsat în spate. Şi-au văzut interesele personale şi au uitat de acest oraş”, a adăugat Simion.

Ciuhodaru, trecut şi prin partidul lui Dan Voiculescu

Ostaficiuc a fost membru PSD mai bine de două decenii, el având, de-a lungul timpului, şi funcţii de conducere în filială. De cealaltă parte, Tudor Ciuhodaru a schimbat frecvent partidele, fiind membru al unor organizaţii precum: PSD (încă din 2008, dar a demisionat după 2 ani), PPDD, UNPR, PC, iar, în 2012, a candidat la Primăria Iaşi din partea unei alianţe formate din UNPR, PNG şi PER.

După aceste „aventuri politice”, Ciuhodaru a fost „recuperat” în 2016 de PSD, partid care l-a sprijinit pentru un mandat de deputat şi, ulterior (2019), de europarlamentar. Recent, PSD Iaşi a decis să nu-l mai sprijine pentru un al doilea mandat în Parlamentul European, scrie ziaruldeiasi.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne