Laura Coman, medalie de bronz la Cupa Mondială de tir sportiv

Sportiva română a terminat a treia în proba de puşcă aer comprimat 10 metri, joi, în finala Cupei Mondiale ce se desfăşoară în această perioadă în oraşul Putian (China).
Sportiva română Laura Coman.
Sportiva română Laura Coman. (Getty Images)

Laura Coman - cea mai titrată trăgătoare a României, a performat din nou în finala Cupei Mondiale, o competiţie a campionilor care reuneşte cei mai buni 18 sportivi de la fiecare probă.

Reprezentanta noastră - calificată la Jocurile Olimpice de la Tokyo şi care s-a calificat în finala probei de puşcă 10 metri cu al cincilea rezultat (629,3 puncte), a reuşit, joi, să-ţi adjudece medalia de bronz la această probă, contabilizând un total de 229 de puncte.

Primele două poziţii au revenit indiencei Elavenil Valarivan cu 250,8 puncte, respectiv taiwanezei Ying-Shin Lin, 250,7 puncte.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO08 INGB 0000 9999 0529 5415 deschis la ING Bank pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport