Lăzăroiu, glume VIRALE pe tema "interviului" acordat Danei Budeanu de premierul Ciolacu

Marcel Ciolacu şi Dana Budeanu
Marcel Ciolacu şi Dana Budeanu (Captură video)

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu a comentat, în stilul său caracteristic, pe marginea "interviului" acordat de premierul social-democrat Marcel Ciolacu creatoarei de modă Dana Budeanu.

În cadrul interviului, Dana Budeanu, care s-a remarcat prin reacţii dure şi critici adesea virulente la adresa celor care nu acţionează pe placul ei, l-a periat constant pe Marcel Ciolacu.

PSD a făcut podcast din interviul acordat de Marcel Ciolacu Danei Budeanu şi l-a distribuit pe youtube ca pe un podcast de partid. Social-democraţii susţin că interviul i-a fost acordat Danei Budeanu în calitatea sa de influencer.

Comentariile lui Lăzăroiu

"Trebuie neapărat să vedeţi interviul lui Ciolacu din atelierul de croitorie. I se netezesc reverele, i se culeg scamele de pe sacou, i se iau măsuri ideale la costum cu un metru de aur. Totul e de un penibil - dar şi de un haz - nebun. În context, el are două replici demne de gala umorului:

Prima: Dacă un om politic devine penibil, trebuie să plece acasă.

A doua: Nu suport yesmenii. Nu-i suport lângă mine", a scris Sebastian Lăzăroiu pe pagina sa de socializare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne