Lăzăroiu: Marcel a retezat necruţător o căpăţână de intelectual şi-acum plânge ipocrit cu ea în mâini

Vasile Dîncu
Vasile Dîncu

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu a comentat pe pagina sa de Facebook, jocul politic dintre şeful PSD Marcel Ciolacu şi fostul ministru al Apărării, Vasile Dîncu, care a fost împins recent afară din Guvern.

"E bine să îl ţii ocupat pe Vasile Dîncu. Ei nu au înţeles asta, iar acum şi-au creat o problemă şi mi-au creat şi mie…", a comentat Ciolacu referitor la schimbarea lui Dîncu din funcţia de ministru al Apărării.

"Acum, ştiu c-o să râdeţi, dar Ciolacu s-a arătat politician adevărat cu declaraţia asta, făcută pe undeva pe la Buzău, în faţa activului de partid. Dacă Ciolacu nu voia să plece Dâncu, Dâncu nu pleca din funcţie. De altfel, acel 'ei' vag din declaraţia lui ţâfnoasă (poate se referă la neptunieni sau marţieni) ne demonstrează şiretenia lui. Nişte 'ei' i-au cerut capul, eu n-am fost de acord, însă, na, 'ei' sunt 'ei'. De ce a ţinut Ciolacu să se justifice în faţa partidului? E iubit Dâncu de pesedişti? E el parte din fibra partidului? Nici vorbă. E lupta veşnică între cocoşii de la guvernare, când mulţimea ţine scorul loviturilor de cioc în creastă. Ne-au dat-o ăştia, 'ei', las' că le-o plătim noi", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Sociologul susţine că, de fapt, Vasile Dâncu a avut grijă, la ultima "serenadă dintr-o librărie exotică", "să cânte refrenul trădării, comparându-l pe trădătorul Ciolacu cu fidelele cărţi de pe rafturi (îţi dai seama)."

"Nu i-a zis numele, da' noi, ăştia care mai citim, înţelegem păsăreasca eufemistică a lui Dâncu. Deci Marcel şi-a făcut botezul în politica mare. A retezat necruţător o căpăţână de intelectual şi-acum plânge ipocrit cu ea în mâini şi jură să se răzbune pe cei ('ei') care l-au silit să mânuiască securea", a adăugat Sebastian Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne