Lăzăroiu: S-au împlinit blestemele lui Orban şi Drulă. Dezinhibat, Cîţu loveşte în toate părţile

(Screenshot)

Liberalii par a fi atinşi de un blestem, îşi doresc să scape de Cîţu şi nu mai reuşesc. Şi, în timp ce colegii lui nu ştiu cum să mai scape de el, ex-premierul, singurul comunicator al partidului, defilează prin presă şi aduce daune majore de imagine partidului, subliniază, într-o postare pe Facebook, fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu.

Potrivit lui Lăzăroiu, Cîţu atacă în stânga şi în dreapta, inclusiv în guvernul condus de un premier PNL şi pare că vrea să omoare cu mâna lui partidul pe care îl conduce, ca măcar să nu îi pară rău când va fi debarcat.

"Eu cred că ăsta a fost blestemul lui Orban după congres: să vă doriţi să scăpaţi de Cîţu şi să nu mai puteţi (Ciolacu ţine pumnii şi el). Exact în situaţia asta sunt azi liberalii.

Unii mai gălăgioşi ar vrea să scape mâine de el, urzesc, îşi fac planuri nerealiste, se amăgesc. Alţii, mai realişti, ştiu că e sinucidere curată să deschidă iar anul ăsta competiţia internă pentru funcţia de preşedinte.

Între timp, Cîţu, principalul (şi-aş îndrăzni să zic singurul) comunicator al partidului, defilează prin toată presa şi aduce daune după daune PNL.

Dezinhibat, Cîţu loveşte în toate părţile, în PSD, în guvern, în opoziţie, ca un ostaş beat care a primit nişte încărcătoare pline şi sărbătoreşte cu kalaşnikovul nici el nu ştie ce. Nu are linii de mesaj, nu are ţinte. Are câteva refrene mai vechi, de anul trecut ('USR=AUR', 'am făcut minuni cu economia', 'am câştigat la congres'), amestecate cu câteva bâlbâieli de umplutură şi sloganuri neoliberale desuete.

Total lipsit de empatie sau de soluţii, dar încărcat cu resentimente, Cîţu pare că vrea să omoare cu mâna lui partidul pe care îl conduce, probabil că să nu îi pară rău atunci când va fi debarcat (căci va fi, dar prea târziu). Atunci va ieşi iar în emisiuni şi va spune - 'oricum nu-mi doream să mai fiu şef peste o mortăciune'.

Dar s-a împlinit şi blestemul lui Drulă. Cîţu e fix ca un strigoi care bântuie prin studiourile tv, deşi sufletul lui politic a zburat la ceruri demult", scrie, pe Facebook, Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne