Lăzăroiu se amuză: Ciolacu este făcut sendviş între două revoluţii

Marcel Ciolacu
Marcel Ciolacu (Epoch Times Romania)

Analistul politic Sebastian Lăzăroiu l-a ironizat pe preşedintele PSD Marcel Ciolacu, care a admis recent, fără niciun echivoc, că nu vrea să respecte ceea ce s-a agreat în PNRR în materie de reformă a pensiilor speciale.

"Mi se pare ciudat că un tip ca Marcel, care s-a luptat cu Ceauşescu la Buzău (deci revoluţionar cu acte în regulă), se zbate atâta zilele astea să ne explice de ce nu poate să taie pensiile magistraţilor. Unde e sângele de revoluţionar, Marcele? Păi, tu ai făcut revoluţie şi te împiedici la o reformă?", a declarat Sebastian Lăzăroiu.

Fostul consilier prezidenţial speculează că poate Marcel Ciolacu se teme să nu meargă magistraţii mai departe cu dosarul despre cum şi-a luat certificatul de revoluţionar.

"Cum ar veni, dacă face astăzi revoluţie cu pensiile magistraţilor, s-ar putea ca magistraţii să probeze că n-a făcut revoluţia de la Buzău. Aşa că mai bine nu face revoluţie azi şi-i rămâne în palmares revoluţia de la Buzău", a punctat Sebastian Lăzăroiu.

În acelaşi ton ironic, analistul politic a apreciat că Marcel Ciolacu "este făcut sendviş între două revoluţii".

"Oricum mi se pare că se vorbeşte prea mult despre pensiile speciale în perioada asta. Ăsta-i subiect de campanie electorală, de pliant şi afiş. Mai avem un an şi jumătate până la alegeri", a mai precizat Sebastian Lăzăroiu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne