Lider ALDE, replică acidă pentru Rădulescu: Cocoşelul ăsta de Argeş să ne lase, stătea pe la colţul clădirii

Scandal la scenă deschisă între vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea, fost ministru al Economiei, şi deputatul PSD Cătălin Rădulescu, zis şi "Mitralieră".
Andrei Gerea
Andrei Gerea (Epoch Times România)

Vicepreşedintele ALDE Andrei Gerea i-a dat o replică dură vineri, via Mediafax, deputatului PSD Cătălin Rădulescu, care s-a declarat nemulţumit de prestaţia sa din funcţia de ministru al Economiei, dar mai ales de faptul că face comentarii privind legislaţia din domeniul justiţiei.

Mai exact, Rădulescu s-a supărat că Gerea a apreciat că e bine că legislaţia în domeniul justiţiei nu s-a făcut la Guvern, asumată de ministrul Tudorel Toader, ci în Parlament.

"Dl Gerea, mare specialist în toate, când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic, acest coleg argeşean ca şi mine şi-a permis când era ministru să lase să se distrugă Arpechim, unde erau vreo 5.000 de oameni, da? Nu mai spun de Oltchim. Nu are nicio realizare, decât realizări negative. Să ne lase în pace cu filosofiile dânsului de mare specialist în anumite domenii. În justiţie nu se pricepe absolut deloc şi să îşi vadă de treaba lui", a comentat Rădulescu.

Replica lui Andrei Gerea a fost una acidă:

"Cum să spun, Mitralieră nu prea merită multe replici, dar dacă a adoptat discursul PDL-ist legat de Arpechim. Îi aduc aminte că atunci când eu m-am dus să mă văd cu sindicaliştii de la Arpechim, el stătea pe la colţul clădirii că nu avea curaj să vină în mijlocul lor. Aşa că să ne lase cocoşelul ăsta de Argeş cu atâtea declaraţii, că el nu s-a remarcat cu nimic până acum, deci nu are rost să ne inflamăm prea tare în ceea ce îl priveşte. Nu este un element reprezentativ din PSD."

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne