Liga Campionilor. Chelsea - FC Barcelona scor 1-1 în optimile competiţiei

Cele două formaţii au terminat la egalitate confruntarea din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor la fotbal, desfăşurată marţi seara, la Londra, pe stadionul Stamford Bridge.
Starul argentinian Lionel Messi.
Starul argentinian Lionel Messi. (Captură foto)

FC Barcelona a avut un meci destul de greu, marţi seara, pe terenul celor de la Chelsea, gruparea din Primera Division obţinând un rezultat important în privinţa calificării în sferturile celei mai importante competiţii inter-cluburi fotbalistice din Europa.

Prima manşă a optimilor UCL le-a adus cu şansă un rezultat de egalitate, 1-1, în urma unui meci în care gazdele a avut mai mult iniţiativa şi a ratat mai multe şanse de gol - două bare irosite de brazilianul Willian.

Ambele goluri au fost reuşite în partea a doua a întâlnirii, formaţia antrenată de Antonio Conte aducând prima modificare pe tabela de marcaj în minutul 62 printr-un şut de la marginea careului de şaisprezece metri prin acelaşi Willian, ca apoi la doar 13 minute distanţă, în urma unei erori în apărare, cuplul Iniesta - Messi să facă şah mat, cel din urmă introducând mingea în plasă după o pasă ideală.

Echipele de start:

Chelsea (3-4-3): Courtois - Azpilicueta, Christensen, Rudiger - Moses, Kante, Fabregas, Alonso - Willian, Hazard, Pedro

Barcelona (4-3-3): Ter Stegen - Roberto, Pique, Umtiti, Alba - Rakitic, Busquets, Paulinho - Messi, Suarez, Iniesta

Manşa secundă se va disputa pe 14 martie, pe stadionul Camp Nou din Barcelona.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport