Liga I. FC Viitorul, învinsă de campioana CFR Cluj

Echipa antrenată de Gheorghe Hagi s-a înclinat pe teren propriu în faţa grupării ceferiste, scor 1-0 (1-0), luni, în ultimul meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.
FC Viitorul - CFR Cluj 0-1, meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal.
FC Viitorul - CFR Cluj 0-1, meci din etapa a 20-a a Ligii I de fotbal. (Fotbal Club CFR 1907 CLUJ-NAPOCA/facebook)

Campioana României - CFR Cluj păstrează în continuare postura de lider al clasamentului Ligii I, în urma succesului la limită înregistrat în faţa formaţiei constănţene FC Viitorul, luni, la Ovidiu, scor final 1-0 (1-0).

Echipa pregătită de Antonio Conceicao da Silva a obţinut cele trei puncte puse în joc graţie lui George Ţucudean, cel mai bun marcator al actualei ediţii de campionat, care a înregistrat o nouă reuşită în minutul 33, acesta trimiţând mingea în plasa porţii apărate de Cojocaru după o pasă inteligentă venită de la Omrani.

Puştii lui Hagi au ieşit la atac, au forţat egalarea, dar rezultatul pe tabela de marcaj a rămas neschimbat până la fluierul de final al arbitrului.

"Dezamăgirea e că am jucat un fotbal foarte bun şi nu am câştigat. Am meritat. Am făcut-o mai bine ca ei, ei s-au apărat. Nu poţi să faci cu CFR Cluj, o echipă puternică, matură, care se apără în 16 metri. Dar noi am făcut-o, puteam fi mai inspiraţi în pasa decisivă, în şut la poartă. Sunt fericit, cred că am făcut un meci bun. S-a văzut un lucru, că echipa e tânără şi încă nu are maturitatea şi momentul deciziei, când trebuie să rişti" a declarat fosta glorie a fotbalului românesc Gică Hagi.

În urma acestui rezultat Viitorul iese din lupta pentru titlu, dar rămâne pe locul patru în clasament. Ultimele trei etape formaţia de la malul Mării Negre a înregistrat un eşec şi două egaluri.

În schimb 'Feroviarii', care şi-au luat cu această ocazie revanşa, după ce în tur cedaseră cu 2-1, au rămas neînvinşi de 13 etape (9 victorii şi 4 egaluri).

Au evoluat echipele

Viitorul: Cojocaru - Boboc, Mladen, Luchin, De Nooijer - Artean, T. Baluta, Vana - I. Hagi, Vodut, Drăguş
Rezerve: Buzbuchi, Mâţan, Casap, Achim, Ciobanu, Dima, Houri
Antrenor: Gică Hagi

CFR Cluj: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, Mureşan, Camora - Djokovici, Bordeianu, Culio - C.Deac, Ţucudean, Omrani
Rezerve: Collado, Lang, Peteleu, Păun, Ioniţă II, Petrila, Costache
Antrenor: Toni Conceicao

Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Ovidiu Artene (Vaslui); arbitru de rezervă: Florin Ovidiu Mazilu (Satu Mare)
Observatori: Corneliu Fecioru (Bucureşti) - CCA, Valentin Mateescu (Ploieşti) - LPF

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport