Liga I: Rapid - FC Viitorul 0-0

Rapid Bucureşti
Rapid Bucureşti (DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images)

Rapid Bucureşti şi FC Viitorul au terminat la egalitate, 0-0, luni seara, pe ''Giuleşti'', în ultima partidă a etapei a 19-a a Ligii I de fotbal.

Rapid a obţinut un punct deşi a jucat a doua repriză cu doi oameni mai puţin. Căpitanul Daniel Niculae a fost eliminat pentru o intrare brutală la Bănel Nicoliţă (41), iar cehul Tomas Josl a văzut cartonaşul roşu pentru o intrare violentă la Cătălin Munteanu (44).

În minutul 35 al partide nocturna stadionului din Giuleşti s-a stins pentru câteva secunde, dar apoi s-a activat generatorul de urgenţă şi jocul a putut continua, chiar dacă nocturna nu a fost la capacitate maximă.

Rapid a avut ocazii mari în prima repriză, dar a fost mai periculoasă şi în repriza secundă, echipa antrenată de Gheorghe Hagi evoluând sub aşteptări în condiţiile date.

FC Rapid Bucureşti — FC Viitorul 0-0, stadion "Giuleşti-Valentin Stănescu" — Bucureşti Cartonaşe roşii: Daniel Niculae (Rapid, 41), Tomas Josl (Rapid, 44). Arbitru: George Cătălin Găman (Craiova); arbitri asistenţi: Octavian Şovre (Oradea), Daniel Mitruţi (Craiova); arbitru de rezervă: Sorin Andrei Antonie (Bucureşti) Observatori: George Ionescu (Bucureşti) — CCA, Constantin Stătescu (Bucureşti) — LPF.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport