Liviu Dragnea vrea modificarea Constituţiei. Află pentru ce

Liviu Dragnea (Eugen Horoiu / Epoch Times România)
Ana Ion
08.09.2015

Preşedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marţi că respectă poziţia şefului statului referitoare la Constituţie, însă îşi menţine punctul de vedere conform căruia Legea fundamentală ar trebui schimbată, astfel încât toate alegerile să fie organizate în acelaşi an.

"Am văzut poziţia preşedintelui şi o respect, dar eu îmi menţin în continuare punctul de vedere cu câteva precizări", a declarat Liviu Dragnea.

"Dacă cineva, oricine, poate demonstra că o perioadă de cinci ani, fără alegeri, fără campanie electorală, fără tensiuni politice majore, în care se poate construi şi la nivel local şi la nivel regional şi se poate realiza în România un plan de dezvoltare, foarte bine structurat care să poată să fie urmărit nu este o variantă mai bună decât o stare politică fragmentată, din doi în doi ani alegeri, nu este mai bună, atunci poate mă înşel eu, dar nu renunţ la această idee", a declarat Dragnea.

Şeful interimar PSD a mai adăugat că nu este important momentul în care se decide modificarea Constituţiei, ci acceptarea ideii de modificare ca principiu.

Amintim că, potrivit Agerpres, preşedintele Klaus Iohannis a afirmat luni că o discuţie pe tema Constituţiei nu este potrivită în acest moment, arătând că ea ar trebui să aibă loc după anul electoral 2016.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor