Liviu Pop "loveşte" din nou: "PLM, plec la muncă. Voi ce faceţi?"

Liviu Pop
Liviu Pop (Aktual24.ro)

Fostul ministru al Educaţiei, Liviu Marian Pop, în prezent preşedintele Comisiei de învăţământ din Senat, şi-a început ziua de marţi cu o glumă, pe pagina sa personală de Facebook, care a stârnit însă indignare în rândul unora dintre cetăţeni.

"Bună dimineaţa, prieteni! Eu, Pop Liviu Marian, plec la muncă, voi ce faceţi?", a scris Liviu Pop, adăugând hashtag-ul #LMP şi poza de mai jos.

foto
foto (Liviu Pop / Facebook)

Reacţii dure

"Vă rog să ne reamintiţi ce funcţie aţi avut, chiar şi pentru un minut în guvernul României ! Nu aveţi simţul măsurii, limita decenţei, simţul comicului şi mai ales nu mă aştept să pricepeţi ceva din ce V-am scris, dar insistăm până înţelegi cu toţii că nu ne reprezentaţi prin limbaj suburban, cultura zero şi mitocănie".

"Stimabile domn, sunt anumiţi oameni care în anumite situaţii îşi permit texte de genul acestuia. Dumneavoastră aţi fost în fruntea unei instituţii (distruse de la '90 încoace) care are un rol total diferit de umorul pe care ni-l arătaţi aici. Vreţi respect, voturi, vorbe frumoase, aprecieri în condiţiile astea? După ce că nu aţi făcut absolut nimic bun pentru cei care se trezesc de dimineaţa şi cară inutil manuale şi caiete în spate, veniţi cu un umor golănesc aici... noi ceilalţi ne permitem. Dumneavoastră nu! Noi ne permitem din cauză că doar asta ne-a mai rămas: umorul, sarcasmul... restul e la voi!"

"Bravo! Eşti un antiexemplu! Pentru un fost ministru al educaţiei laşi de dorit!"

Cum răspunde Pop

"Nu am fost deloc vulgar. Am vrut să le spun prietenilor de pe Facebook că plec la muncă. Şi asta am făcut, pentru că acum sunt în Parlament, în Comisia pentru Învăţământ. Am vrut să fiu şi eu glumeţ, nu are legătură cu glumele care se fac pe seama numelui meu", a declarat, pentru Mediafax, Liviu Pop.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne