Lupta pentru Capitală. Piedone, o nouă mutare strategică: Ce le-a pus pe masă lui Ciolacu şi Ciucă

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone (Facebook / Popescu.Piedone)

Cristian Popescu Piedone, candidatul Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) în cursa pentru Primăria Capitalei, a declarat luni, la Antena 1, că a trimis preşedintelui PSD Marcel Ciolacu şi liderului PNL Nicolae Ciucă o scrisoare privind o alianţă cu PUSL la nivelul Bucureştiului.

“Partidul Umanist Social Liberal, prin mine personal, a trimis domului preşedinte Ciucă şi domnului preşedinte Ciolacu o scrisoare de intenţie nu de a candida, de a forma o alianţă social-liberală în care să fim şi noi. Fac un apel să formăm o alianţă pentru Bucureşti, având deja experienţa unor alianţe care funcţionează cu Partidul Umanist Social Liberal la Sectorul 4. Şi am spus că, dacă la Sectorul 2 se va configura un candidat, dacă va fi numit de PSD numele actualului prefect al Capitalei, vom forma o alianţă electorală şi pentru Sectorul 2”, a precizat Piedone, citat de Agerpres.

De asemenea, Piedone a transmis că PUSL are candidaţi proprii pentru restul Sectoarelor din Capitală.

Reamintim că primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a anunţat duminică seară că va candida la alegerile pentru Primăria Capitalei din partea partidului pe care îl conduce, Partidul Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu.

“Voi candida la Primăria Capitalei din partea Partidului Puterii Umaniste iar cine vrea să se alinieze lângă noi, să aibă o alianţă cu noi, Partidul Puterii Umaniste, sunt deschis, sunt şi social şi liberal. (...) Am suportul electoratului, am suportul firului de iarbă, eu de acolo provin. Dai în mine, dai în fabrici şi uzine, dai în clasa muncitoare. Mi-a venit rândul, mi-a venit rândul biologic datorită experienţei mele în administraţie publică locală”, a declarat Piedone la B1 TV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne