Maria Ciobanu: Din bugetele locale se spală bani în scopurile electorale ale PD

De frica lui Vladimir Plahotniuc, funcţionarii publici din R.Moldova permit să fie umiliţi, transformaţi în factori poştali ai Partidului Democrat, afirmă deputata PLDM.
Maria Ciobanu, deputat PLDM
Maria Ciobanu, deputat PLDM (facebook.com)

Deputata PLDM Maria Ciobanu susţine că dezmăţul Partidului Democrat (PDM) s-ar întinde pe întreg teritoriul Republicii Moldova. Din bugetele locale se spală bani în scopuri electorale. Concerte peste concerte, reparaţii peste reparaţii, ajutoare financiare pentru persoane care trăiesc boiereşte, construcţii pe terenuri publice, pământuri luate cu japca etc. Fruntaşii locali ai PDM nici nu se mai ascund, ştiu că nu este lege pentru ei.

Politiciana atenţionează, într-o postare pe pagina sa de socializare, că de frica liderului PDM, Vladimir Plahotniuc, funcţionarii publici permit să fie umiliţi, transformaţi în factori poştali ai partidului.

”Unde s-a mai văzut ca un preşedinte de raion şi un primar de oraş să stea duminica la poarta pieţii şi să împartă cetăţenilor ziarul de partid?! Într-o situaţie jenantă sunt puşi deputaţii care s-au vândut, traseiştii”, a adăugat deputata PLDM, precizând că cel care ”i-a cumpărat” nu se mai socoate cu ei.

”De zile de odihnă nici pomină! Sâmbăta îmbracă scurtele cu trandafiri şi merg în satele noastre, aproape pustii, pentru a-i "lumina" cu "realizările livrate" de Filip/Plahotniuc: reforme serioase, creştere economică şi grijă pentru oameni”, a concluzionat ironic Maria Ciobanu.

De menţionat că, recent, politiciana a primit un apel telefonic pe la miezul nopţii fiind ameninţată cu moartea în cazul că mai ”deschide gura” în Parlament. Cazul a avut loc după ce Maria Ciobanu, în cadrul unei şedinţe parlamentare, i-a făcut observaţie publică deputatului PDM Constantin Ţuţu că nu are cunoştinţe elementare de limba română.

În context, comentatorul politic şi economic Victor Ciobanu a menţionat că aşa se întâmplă când la guvernare e o gaşcă de bandiţi. ”În loc să-l înveţe să citească, (pe Constantin Ţuţu n.r) gaşca îi sare în apărare, coborând la nivelul insului. Aşa un Parlament mizerabil n-am mai avut...”

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe