Marius Copil, învins de americanul Bradley Klahn în primul tur la Stockholm (ATP)

Tenismanul român s-a înclinat în trei seturi în faţa lui Klahn - jucător mai slab cotat în ierarhia mondială, scor final 6-2, 3-6, 6-4.
Jucătorul român de tenis Marius Copil.
Jucătorul român de tenis Marius Copil. (Getty Images)

Marius Copil (27 ani, 90 ATP) a fost eliminat de pe tabloul principal de simplu al turneului ATP 250 Series “Intrum Stockholm Open” de sportivul american Bradley Klahn (28 ani, 102 ATP), marţi seara, cu scorul de 6-2, 3-6, 6-4. Partida a durat o oră şi 32 de minute.

Meciul a fost unul destul de echilibrat, ambii jucători acordând importanţă maximă fiecărei mingi. Cei doi şi-au împărţit primele două seturi, Klahn, graţie a două două break-uri în prima parte a duelului, respectiv Copil cu un singur break în setul secund. Decisivul a fost cel mai disputat. S-a mers umăr la umăr până la scorul de 5-4, aici tenismanul din Statele Unite a fost foarte inspirat reuşind să câştige la zero pe serviciul românului.

Copil a contabilizat în acest meci 12 aşi şi 2 duble greşeli, în timp ce adversarul său a avut 8 aşi, respectiv 3 duble greşeli.

Pentru participare arădeanul va primi un cec în valoare de 6.200 euro.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport