Mihaela Buzărnescu, continuă evoluţia excelentă din ultima vreme! S-a calificat în turul doi la Montreal (WTA)

Proaspăta campioană de la San José a acces în manşa a doua a circuitului canadian în urma victoriei obţinute în faţa chinezoaicei Qiang Wang, scor final 6-2, 7-5.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu.
Jucătoarea română de tenis Mihaela Buzărnescu. (Getty Images)

Mihaela Buzărnescu (30 ani, 20 WTA) parcurge o perioadă excelentă din punct de vedere fizic şi psihic, cu rezultate vizibile pe teren.

Astfel, după succesul înregistrat, duminică, la turneul de la San José - unde a obţinut cea mai frumoasă performanţă a carierei prin cucerirea primului său titlu WTA - rezultat ce a propulsat-o pentru prima oară în top 20 mondial, sportiva noastră a recidivat frumos şi în runda inaugurală a competiţiei de la Montreal.

Buzărnescu a dispus în două seturi de jucătoarea din China, Qiang Wang (26 ani, 53 WTA) cu scorul de 6-2, 7-5, după aproximativ 90 de minute de joc.

Românca, care şi-a asigurat un cec de 14.860 dolari şi 60 de puncte WTA, o va avea ca adversară în continuare pe ucraineanca Elina Svitolina (23 ani, 5 WTA) - cap de serie numărul 5, calificată direct în turul secund.

Într-o altă partidă disputată marţi la Montreal, românca Irina-Camelia Begu (27 ani, locul 55 WTA) a pierdut confruntarea cu australianca Ashleigh Barty (22 ani, locul 16 WTA) cu scorul de 6-3, 1-6, 7-5.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport