Ministrul Mediului: Am dat startul programului de infrastructură de alimentare verde

Nu mai puţin de 900 de prize de încărcare a maşinilor electrice vor fi montate pe parcursul acestui an, a informat ministrul Mediului.
Ministrul mediului, Cristiana Paşca-Palmer
Ministrul mediului, Cristiana Paşca-Palmer (Facebook)

Am dat startul programului de infrastructură de alimentare verde prin care vom monta pe parcursul unui an aproape 900 de prize de încărcare a maşinilor electrice, a anunţat sâmbătă, pe contul său de Facebook, ministrul Mediului, Cristiana Paşca Palmer.

"Cred că programul nostru va stimula deschiderea românilor în a alege mai degrabă maşini electrice, decât pe cele care folosesc combustibil clasic, poluant.

Vrem să dezvoltăm la nivel naţional o infrastructură completă care să permită drumul cu o maşină electrică dintr-un capăt în celălalt al ţării. Gândiţi-vă că, având la dispoziţie prize de alimentare de-a lungul traseelor, oricine ar putea traversa România cu doar 50 lei!", a declarat ministrul.

Cristiana Paşca Palmer a reamintit că, în paralel cu acest program, se derulează şi programul Rabla Plus prin care puteţi cumpăra maşini electrice, iar AFM vă decontează 20.000 lei din costul acestora.

Pentru mai multe detalii intraţi aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne