Monica Niculescu câştigă primul meci din calificări la Beijing

În primul meci al calificărilor turneului WTA Premier Mandatory “China Open”, Monica Niculescu a învins-o pe sportiva de 20 de ani din Rusia, Elizaveta Kulicikova, în două seturi şi se pregăteşte pentru turul final al calificărilor, pentru a fi înscrisă pe tabela principală a competiţiei.
Tenismana română Monica Niculescu.
Tenismana română Monica Niculescu. (ESPN Tennis/twitter)

Monica Niculescu (49 WTA) a învins-o pe rusoaica Elizaveta Kulicikova (locul 135 WTA) cu scorul de 6-4, 6-1, în primul tur al calificărilor turneului WTA Premier Mandatory “China Open” de la Beijing. Partida a durat o oră şi 23 de minute.

Monica a avut un singur moment de ezitare, când Kulicikova s-a apropiat de la 4-1 la 4-3, pe care l-a depăşit însă repede.

Pentru calificareaîn runda finală a calificărilor, Monica Niculescu a acumulat 20 de puncte WTA şi în turul 2 o va întâlni pe învingătoarea din partida Lin Zhu (China, 150) [WC] – Louisa Chirico (SUA, 74).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport