Moto: Începe a patra ediţie a Hard Enduro Piatra Neamţ, parte a Cupei Europene

Moto Enduro (Fischer / Bongarts / Getty Images)
Epoch Times România
20.06.2014

Municipiul Piatra Neamţ este, în perioada 20-22 iunie, gazda celei de-a patra ediţii a Hard Enduro, competiţia fiind a doua etapă de Cupă Europeană.

În funcţie de nivelul de pregătire şi materialul de concurs de care dispun, riderii de la Hard Enduro Piatra Neamţ (HEPN) pot alege să concureze la clasa profi, experţi, hobby sau veterani.

Primii 20 de piloţi clasaţi la clasa profi vor primi puncte în cadrul Cupei Europene de Enduro Extrem.

În competiţia de la Piatra Neamţ s-au înscris 140 de sportivi între care britanicul David Knight, deţinător a trei titluri de Campion Mondial la enduro clasic şi câştigător The Tough One 2014, Paul Bolton, rider din top 10 mondial, sud-africanul Wade Young sau Emanuel Rogojan.

Traseele de concurs marcate, care vor străbate zone sălbatice din Munţii Goşmanului şi Cernegura, sunt diferite atât ca dificultate pentru fiecare clasă în parte cât şi pentru fiecare zi de concurs.

Ordinea de start pentru prima zi în munte, sâmbătă, 21 iunie, va fi dată de clasarea în urma prologului de pe Muntele Cozla de vineri, unde vor putea fi văzuţi cei mai buni concurenţi ai momentului într-un spectacol extrem.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor