"Ne prăpădim de râs. Nicolicea, argumente de grădiniţă" - Dezvăluiri de la întâlnirea cu Comisia de la Veneţia

Eugen Nicolicea (Deputat PSD)
Eugen Nicolicea (Deputat PSD) (Florin Chirila/Epoch Times)

Deputatul USR Iulian Bulai a susţinut joi, în timp ce era la întrevederea cu reprezentanţii Comisiei de la Veneţia, că social-democratul Eugen Nicolicea a venit cu "argumente de grădiniţă" în faţa reputaţilor experţi, în încercarea de a justifica unele "greşeli" ale puterii.

"Sunt acum la întâlnirea cu delegaţia Comisiei de la Veneţia. Sunt aşezat între Iordache, Nicolicea şi Cazanciuc. Trubadurul PSD, Eugen Nicolicea, le explică membrilor Comisiei de la Venezia că opoziţia s-a comportat huliganic în comisii şi noi am perturbat lucrările comisiei speciale pentru modificarea legilor Justiţiei.

Datorită comportamentului Opoziţiei care a venit cu boxe (cc Stelian Ion), s-au strecurat unele greşeli în deciziile finale ale comisiei speciale. Aşa se scuză marele Nicolicea în faţa celor care au venit să ne întrebe de ce România o ia razna.

Acestea sunt argumentele de grădiniţă ale omului propus spre a fi viitorul Ministru al Justiţiei. Omul care se visează succesorul lui Tudorel Toader. Nu mai am cuvinte. Ne prăpădim de râs la argumentele lui. Dar e de plâns. Oare cine îl crede pe acest domn?", a scris Iulian Bulai.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne