Nicuşor Dan. Firea taie din banii pentru dotare cu aer condiţionat a RATB. Dă, în schimb, la statui

E vară, e cald, bucureştenii transpiră din greu în autobuze, tramvaie, troleibuze, ba unora li se face chiar rău. Cu toate acestea, primarul general al Capitalei, Gabriela Firea suplimentează banii pentru statui în vreme ce taie de la dotarea cu aer condiţionat a mijloacelor de transport în comun, arată deputatul independent Nicuşor Dan.
Gabriela Firea (Florin Chirila/Epoch Times)
Ana Ion
27.07.2018

Bugetul Administraţiei Monumentelor a ajuns la 200 milioane de lei, fiind suplimentat cu circa 25 de milioane de lei, în vreme ce s-au tăiat 39 de milioane de lei de la dotarea cu aer condiţionat a mijloacelor de transport în comun, acuză, într-o postare pe Facebook, deputatul independent Nicuşor Dan.

"Statuile au devenit prioritate 0 a Gabrielei Firea la Primăria Capitalei. Doar aşa se explică suplimentarea bugetului Administraţiei Monumentelor cu circa 25 de milioane de lei, în vreme ce s-au tăiat 39 de milioane de lei de la dotarea cu aer condiţionat a mijloacelor de transport în comun.

Ce nevoie să mai avem de aer condiţionat sau de alte investiţii în infrastructură când bugetul Administraţiei Monumentelor a ajuns la 200 milioane de lei!

E clar, avem nevoie de statui, cât mai multe şi cât mai costisitoare.

Gabriela Firea pare să fi epuizat de altfel galeria personajelor istorice naţionale şi a trecut la istoria universală, prin construirea la Bucureşti a unui ansamblu statuar dedicat lui Nelson Mandela.

După Mandela, se poate gândi la Julius Caesar, Simon Bolivar, Abraham Lincoln, Napoleon Bonaparte şi alte câteva zeci de eroi naţionali din lumea întreagă. Bani să fie!", scrie, pe Facebook, deputatul.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor