Noi mişcări: Dan Puric, în discuţii cu partidul lui Dan Voiculescu pentru a candida la prezidenţiale

Dan Puric
Dan Puric (Epoch Times România)

Actorul Dan Puric a discutat cu conducerea Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) - formaţiune controlată de Dan Voiculescu - pentru o posibilă susţinere la alegerile prezidenţiale.

"Astăzi, 2 martie 2024, a avut loc o întâlnire preliminară a conducerii Partidului Umanist Social Liberal cu maestrul Dan Puric. Au fost abordate aspecte care ţin de demnitatea, onoarea şi curajul poporului român. De asemenea, au fost puse în discuţie variantele de candidaturi la funcţia de preşedinte al României", a transmis PUSL, potrivit Antena 3.

Anterior, Dan Puric s-a autopromovat drept candidat al AUR la prezidenţiale. În replică, liderul AUR George Simion susţine că actorul Dan Puric ar putea fi candidatul partidului la alegerile prezidenţiale, cu condiţia să fie votat de organizaţiile locale, în competiţia internă.

"S-au speriat (nr. politicienii). Intenţia mea nu a fost chiar asta. A fost să aduc bucurie oamenilor într-un context de depresie generală de cădere şi de confuzie, de mâl sufletesc şi oamenii s-au bucurat mult. A doua zi am văzut că e foarte multă vulnerabilitate în societatea românească şi vă daţi seama în ce hal a ajuns puterea la noi dacă ei se tem de un puric. E o situaţie gravă. (...) Eu de 25, de 30 de ani merg prin sate, prin oraşe, mă întâlnesc cu oamenii, cu România profundă, de care cei de sus habar n-au. Nici nu ştiu. E o Românie excepţională, dar suferindă. Au sunat din Irlanda, din America, de peste tot spunând că sunt bucuroşi de posibila candidatură. Ce mă fac eu cu disperarea acestor oameni?", a declarat Dan Puric.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne