Oprea: Premierul trebuie să facă o declaraţie pe tema Codului Fiscal. Coaliţia îl va susţine "total"

Gabriel Oprea (Epoch Times România)
Loredana Diacu
21.07.2015

Liderul UNPR, Gabriel Oprea, s-a întâlnit luni cu Liviu Dragnea şi a purtat discuţii referitoare la Codul Fiscal, unul din cele mai fierbinţi subiecte ale momentului, după ce Iohannis a refuzat promulgarea legii iar premierul vrea sa o treacă prin asumarea răspunderii guvernamentale.

"Victor Ponta nu a fost la coaliţie. (...) Am stabilit că această coaliţie trebuie să-i întarească puterea lui Ponta pentru că este prim ministru al ţării", a declarat Oprea, citat de B1 TV.

Vicepremierul Oprea a mai declarat că, în urma discutiilor, s-a hotărât că premierul trebuie să dea o declaraţie pe acest subiect iar coaliţia să-l susţină total:

"Am hotărât că Victor Ponta, prim ministru al Romaniei trebuie să facă o declaraţie despre Codul Fiscal, iar coaliţia să îl susţină total. ASta am discutat printre altele şi cu Liviu Dragnea", a declarat Oprea, adăugând că a rugat-o pe Rovana Plumb să facă acest anunţ.

PSD este principalul partid al coaliţiei, iar liderul coaliţie este, în acest moment Rovana Plumb, a explicat Oprea de ce a rugat-o pe aceasta să facă anunţul.

Liderul UNPR a mai adăugat că nu a avut discuţii cu Dragnea despre o eventuala candidatură a acestuia la şefia interimară a PSD.

Totodată, Rovana Plumb, a declarat luni că membrii coaliţiei de guvernare au decis în unanimitate să susţină Codul Fiscal în forma care a fost deja aprobată de Parlament.

”În unanimitate suntem de acord să susţinem Codul Fiscal în forma adoptata de Parlament, iar modalitatea de soluţionare va fi comunicată de domnul prim-ministru Victro Ponta. (...) Nu va mai exista pe acest subiect o altă întâlnire a coalţiei.”, a declarat Rovana Plumb.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor