Patricia Ţig, a obţinut o victorie preţioasă la turneul de la Madrid

Patricia Martia Ţig a obţinut o victorie splendida în primul tur al turneului WTA Premier Mandatory, organizat de Ion Tiriac la Madrid, trecând de rusoaica Daria Kastakina cu scorul de 6-3,4-6, 6-2.
Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig
Jucătoarea română de tenis Patricia Ţig (Patricia Ţig/facebook)


Calificată în premieră pe tabloul principal al unui turneu de o asemenea categorie, Patricia Ţig (locul 134 WTA) a jucat foarte bine şi a învins o adversară mult mai bine cotată, Daria Kasatkina (locul 32 WTA), în trei seturi, cu scorul de 6-3, 4-6, 6-2, după 2 ore şi 14 minute.

Patricia a câştigat fără emoţii primul set, însă după aceea l-a pierdut pe cel de-al doilea, ca apoi să câştige detaşat decisiul cu 6-2.

În turul al doilea, Patricia Ţig va da peste americanca Sloane Stephens, cap de serie numărul 16 la turneul lui Ţiriac, cu premii în valoare de 5.300.951 dolari.

Astăzi vor juca şi celelalte jucătoare românce: Simona Halep. Monica Niculescu, Irina Begu şi Sorana Cîrstea.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport