Pereche de canibali din Rusia, descoperită cu ajutorul unui selfie

Un cuplu din Krasnodar, în sudul Rusiei, care practică canibalismul de aproximativ 20 de ani, s-ar putea să fie responsabil pentru uciderea a şapte persoane, a susţinut luni site-ul de ştiri LiveKuban.ru.
Dmitri Bakşeiev şi soţia sa, Natalia.
Dmitri Bakşeiev şi soţia sa, Natalia. (Captură Imagine)

Practica lor a ieşit la iveală când a fost descoperit un telefon mobil ce conţinea selfie-uri cu un bărbat care s-a pozat cu o mână retezată în gură şi instantanee cu femei dezmembrate şi capete retezate.

Dmitri Bakşeiev, în vârstă de 35 de ani, renovator de apartamente, a declarat iniţial poliţiei în 10 septembrie că a dat peste un cadavru desfigurat şi că i-a făcut fotografii.

Ulterior, în 12 septembrie, poliţia a descoperit corpul mutilat al unei femei pe terenul unei academii militare de aviaţie. Femeia a fost identificată ca fiind o rezidentă în vârstă de 35 de ani din Krasnodar, dar nu i-a fost făcut public numele.

Bakşeiev a mărturisit apoi poliţiei că el şi soţia sa, Natalia, au practicat canibalismul în cel puţin 30 de ocazii pe parcursul a 20 de ani. În locuinţa lor au fost găsite un tutorial video privind canibalismul şi 9 fragmente umane, unele păstrate în borcane.

Poliţia încă investighează cazul şi l-au acuzat pe Bakşeiev de crimă. Potrivit unor rapoarte neconfirmate, investigatorii ar fi descoperit rămăşiţele a şapte persoane în locuinţa lui Bakşeiev, a precizat site-ul LiveKuban.ru.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Externe