Peste 100 de permise auto reţinute de poliţiştii bucureşteni

(Andrei Popescu / Epoch Times Romania)
Epoch Times România
29.04.2009

Agenţii Brigăzii de Poliţie Rutieră a Capitalei (BPR) au reţinut marţi dimineaţă 105 permise de conducere, şoferii fiind sancţionaţi şi cu puncte amendă.

Respectivii şoferi au fost surprinşi în timp ce depăşeau coloana de autovehicule oprite la semafor, când circulau pe sensul opus de mers sau depăşeau tramvaiul pe partea stângă, a declarat, pentru AGERPRES, comisarul-şef Constantin Stroescu, şeful Serviciului Educaţie Rutieră al BPR.

Potrivit acestuia, în acelaşi interval de timp în care au fost efectuate controalele - 7,00-10,00 -, pe calea Văcăreşti şi bd. Timişoara au fost constatate trei infracţiuni la regimul circulaţiei, una constând în conducerea unui autovehicul de o persoană care avea permisul suspendat iar celelalte două, în conducerea unor autovehicule neînmatriculate.

La acţiune au participat 12 poliţişti motociclişti şi s-au folosit trei sisteme de supraveghere montate pe maşinile echipajelor BPR, toate abaterile fiind înregistrate în acest mod.

Codul rutier prevede pentru şoferii care depăşesc vehiculele oprite în coloană la semafor amenzi cuprinse între 240 şi 300 lei şi suspendarea dreptului de a conduce pentru o perioadă de 30 de zile.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor