Petroşani: Un bărbat, grav rănit de urs

Ambulanţa SMURD, din cadrul Inspectoratelor pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) (BOGDAN FLORESCU / The Epoch Times)
Liviu Şerbănescu
26.09.2012

Un bărbat în vârstă de 45 de ani aflat la o stână de la marginea oraşului Petroşani a fost atacat de un urs, în noaptea de marţi spre miercuri. Victima a ajuns la spital în stare gravă, cu multiple leziuni pe tot corpul.

Atacul a avut loc în zona cartierului Saşa de la marginea oraşului Petroşani, unde bărbatul are o stână.

Victima a povestit că a auzit un zgomot afară, a luat un topor şi a ieşit să vadă ce se întâmplă, moment în care a fost atacat de urs.

Bărbatul a suferit multiple leziuni pe tot corpul, iar buza inferioară i-a fost smulsă de ghearele animalului, însă a reuşit să scape datorită unuia dintre câinii de la stână care l-a muşcat pe urs de picioare.

"Pacientul este în stare stabilă, dar are multiple răni pe corp, la buză şi la antebraţe", a precizat medicul Ioan Ienea de la Spitalul de Urgenţă din Petroşani.

Rănitul a fost transferat ulterior cu o ambulanţă la Spitalul Judeţean din Deva, unde va fi supus unei intervenţii chirurgicale.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor