Piedone despre candidatura Gabrielei Firea la Bucureşti: Eu nu pot să o susţin pentru că orice cal devine gloabă

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone (Facebook / Popescu.Piedone)

Primarul Sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a declarat marţi, că Gabriela Firea ar candida la Primăria Capitalei din „postura de învinsă”.

„Cu tot respectul, eu nu pot să o susţin pentru că orice cal devine gloabă”, a spus Piedone, citat de hotnews, după o întâlnire cu Marcel Ciolacu în biroul preşedintelui interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis.

Declaraţia acestuia este o schimbare de macaz, în condiţiile în care până recent, Piedone a afirmat de fiecare dată că o susţine pe Firea la Primăria Capitalei. Mai mult, în iulie 2023, Partidul Umanist Social Liberal, fondat de Dan Voiculescu şi condus de Cristian Popescu Piedone, anunţa că o susţine oficial pe Gabriela Firea la alegerile locale din 2024, în cursa pentru Primăria Capitalei.

Surse politice au declarat pentru hotnews.ro că primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, le-ar fi spus liderilor PSD că „dacă se profilează un candidat la Primăria Capitalei cu şanse reale o să-l susţină cu toată puterea, dar dacă nu, vrea să candideze el pentru acest post”.

După întâlnirea cu liderii PSD, Piedone a fost întrebat de reporteri ce a discutat cu liderii PSD. „Sunt un om liber. Nu dau vulturul din mână pe papagalul de pe gard. Vreau să văd cum se va configura portretul primarului general”, a răspuns Piedone.

„Cu tot respectul pentru Firea, eu nu pot să mă aliniez în a o susţine pentru că, de obicei, orice cal devine gloabă”.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne