Pleşoianu, către Tăriceanu: Mi se pare pur şi simplu dizgraţios faptul că vă încolonaţi să negociaţi cu Ponta

Liviu Plesoianu
Liviu Plesoianu (Epoch Times România)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu a răbufnit după ce liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a transmis că ar fi bine să fie cooptat la guvernare şi partidul lui Victor Ponta - Pro România.

"Domnul Tăriceanu îl vrea pe Ponta le guvernare şi i s-ar părea, spune apăsat 'o soluţie FFFOARTE bună'. ...Doamne, fereşte! Mi se pare pur şi simplu dizgraţios şi revoltător faptul că vă încolonaţi toţi să negociaţi cu Ponta! În 2013, Ponta şi-a arătat marele caracter atunci când a propus-o pe Kovesi procuror-şef DNA. Asta se întâmpla la mai puţin de un an după ce am votat masiv şi am crezut ca fraierii, milioane de oameni, în 'dreptatea până la capăt' promisă de USL", a declarat Pleşoianu.

Social-democratul susţine că "tot ca fraierii" au mers şi cei 7,4 milioane de români să-l suspende pe fostul preşedinte Traian Băsescu.

"Şi de marele efort colectiv din torida vară a lui 2012 şi-a bătut joc marele caracter Ponta. Marele caracter Ponta ne-a spus, în data de 23 mai 2019, cu trei zile înainte de alegerile europarlamentare, că a aruncat la gunoi voturile date de 7,4 MILIOANE de români pentru simplul motiv că l-a sunat pe el Barroso (preşedintele Comisiei Europene la acel moment) şi i-a zis: 'Bă, aşa nu se poate!'...", a precizat Pleşoianu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne