Pleşoianu sare la Tăriceanu: Oribil caracter, tupeu incomensurabil!

Liviu Pleşoianu
Liviu Pleşoianu (Epoch Times România)

Deputatul PSD Liviu Pleşoianu lansează un atac dur la adresa lui Călin Popescu Tăriceanu după ce acesta i-a transmis Vioricăi Dăncilă că i-a oferit de mai multe ori sprijinul pentru a veni în Parlament cu un guvern mai bun dar a fost refuzat, consecinţa fiind că acum premierul va veni în legislativ trimisă de Iohannis dar fără el. Indignat de declaraţiile lui Tăriceanu, Pleşoianu susţine că fostul şef al Senatului are un tupeu incomensurabil şi un caracter oribil.

Practic, Pleşoianu îi reproşează acestuia oportunismul şi caracterul duplicitar care ar reieşi din faptul că Tăriceanu a criticat OUG-urile cu dedicaţie dar nu s-a sfiit să ceară PSD-ului sprijinul pentru a scăpa de urmărirea penală, că s-a "porcăit" cu Daniel Constantin pentru a face acum alianţa cu Pro România etc.

Redăm postarea deputatului:

"Dragă domnule Călin, nu îi iau apărarea doamnei Dăncilă, dar profit de tupeul dvs. incomensurabil pentru a spune următoarele:

1. Când a fost vorba despre diverse ordonanţe de urgenţă, aţi zis că nu sunt oportune pentru că va exista percepţia că sunt 'cu dedicaţie'. După care, cu caracterul dvs. legendar, aţi cerut plenului Senatului să nu încuviinţeze cererea de urmărire penală în ce vă priveşte. Cu alte cuvinte, să intre Dragnea la puşcărie, dar să fiţi dvs. sănătos şi liniştit.

2. De fiecare dată când am pus problema suspendării lui Iohannis, v-aţi opus. Ba mai mult, aţi spus chiar că 'nu a greşit constituţional, ci doar politic'...

3. De fiecare dată când am solicitat organizarea unui miting împotriva Noii Securităţi, v-aţi opus. Ceea ce nu v-a împiedicat însă să urcaţi pe scenă, ca un vajnic luptător ce sunteţi, atunci când în sfârşit s-a organizat... Moment în care aţi cuvântat epocal şi aţi cerut sprijinul securiştilor acoperiţi. ...Vă invit să negaţi ce spun acum. Abia aştept!

4. L-aţi promovat pe Isărescu pentru un nou mandat în cel mai penibil mod imaginabil. Ocazie cu care v-aţi bătut joc şi de colegul dvs. Daniel Zamfir.

5. V-aţi porcăit cu Daniel Constantin (alt mare caracter), fost copreşedinte la ALDE, după care aţi făcut nonşalant alianţa cu ProRomânia, partid din care face parte!

6. Aţi făcut pact cu Ponta, cel care tocmai ne-a spus, ASUMAT, cu două zile înainte de europarlamentare, că şi-a bătut joc de VOTUL dat de 7,4 MILIOANE de români pentru suspendarea lui Băsescu doar pentru că aşa i-a zis Barroso (preşedinte al Comisiei Europene la acea vreme).

7. V-aţi bătut joc de Legea Offshore, aşa cum am arătat cu lux de amănunte că aţi făcut-o şi în 2007, pe vremea când eraţi premier şi transformaţi, PRIN SECRETIZARE, contractul de împărţire a producţiei în contract de concesiune pentru gazele de la Marea Neagră. Din nou, abia aştept să mă contraziceţi!

Oribil caracter, domnule Tăriceanu!"

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne