PNL promite să îndrepte lucrurile când pleacă PSD. "O gaşcă de politicieni cu dosare penale a pus stăpânire pe România"

PNL va readuce legile penale în cadrul normal de apărare a drepturilor cetăţenilor şi nu a infractorilor, imediat ce o nouă majoritate parlamentară va fi posibilă, a transmis purtătorul de cuvânt al liberalilor, a doua zi după ce Codul de Procedură Penală a intrat oficial în zodia PSD-ALDE.
Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu
Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu (Mihut Savu / Epoch Times)

PSD şi ALDE guvernează pentru infractori şi au transformat Codurile penale în legi de apărare a infractorilor, astfel că PNL va sesiza în zilele următoare Curtea Constituţională pentru a bloca intrarea în vigoare a acestor legi, a transmis marţi, în cadrul unui comunicat de presă, purtătorul de cuvânt al liberalilor Ionel Dancă.

"De la OUG 13 şi până la modificarea Legilor Justiţiei şi a Codurilor penale, PSD şi ALDE au arătat că sunt o gaşcă de politicieni cu dosare penale care a pus stăpânire pe România cu un singur obiectiv, cum să scape de problemele lor din justiţie. Nu se pot salva pe rând, spunea unul dintre liderii lor de clan, şi asta-i uneşte în ticăloşia cu care îşi urmăresc planul de răsturnare a ordinii de drept constituţionale pentru a se salva toţi odată", a declarat Ionel Dancă.

Purtătorul de cuvânt al PNL susţine că partidul său va îndrepta lucrurile dacă va ajunge la putere.

"Asaltul continuu la independenţa procurorilor, subordonarea parchetelor, presiunea publică asupra magistraţilor, dezincriminarea propriilor infracţiuni, prin modificarea legislaţiei actuale sunt acţiuni făcute de o majoritate parlamentară la comanda unui grup infracţional organizat politic condus de un condamnat penal, liderul coaliţiei PSD–ALDE, Liviu Dragnea. Imediat ce va fi posibilă o nouă majoritate parlamentară, PNL va readuce Legile justiţiei şi Codurile penale în cadrul firesc de funcţionare a unui sistem judiciar care să garanteze independenţa Justiţiei şi să apere drepturile şi libertăţile cetăţenilor", a afirmat Ionel Dancă.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne