PNL va vota în favoare arestării preventive a Elenei Udrea

Alina Gorghiu (Epoch Times România)
Loredana Diacu
08.02.2015

Orice fel de opoziţie faţă de încuviinţarea cererii DNA privind arestarea Elenei Udrea ar însemna "o mie de paşi înapoi în lupta anti-corupţie", a declarat sâmbătă copreşedintele PNL, Alina Gorghiu, întrebată cum vor vota liberalii în plenul Camerei Deputaţilor.

”Nu este cazul să mai discutăm pentru că decizia politică este luată, este aceeaşi pentru toată lumea şi, tocmai pentru că nu personalizăm, nu este un lucru care să ţină de persoană, este un principiu pe care PNL trebuie să îl respecte, cu atât mai mult cu cât este vorba de colegi”, a spus Gorghiu, citată de Mediafax.

”Ştiu că este dureros, ştiu că oamenii au relaţii personale, dar cred că orice fel de opoziţie pe care vreun parlamentar sau vreun partid politic parlamentar o va avea pe un anume caz sau altul, înseamnă o mie de paşi înapoi în toată reforma şi în tot ceea ce înseamnă luptă anti-corupţie”, a adăugat liberala.

Amintim că deputaţii din Comisia juridică se vor întâlni în regim de urgenţă, duminică, la ora 16,30, pentru a discuta cele două solicitări ale DNA vizând încuviinţarea arestării Elenei Udrea, acuzată de fapte de corupţie în dosarele Microsoft şi Gala Bute.

Elena Udrea susţine că este nevinovată şi că tot ceea ce se întâmplă este "o strategie" care are ca ţintă reducerea sa la tăcere, având în vedere că s-a lansat în acuzaţii incendiare la adresa şefului interimar SRI, generalul Florian Coldea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, dând un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor