Ponta, după vizita lui Dăncilă la Bruxelles: Se gudură azi pe lângă cei pe care îi înjurau ieri

Victor Ponta
Victor Ponta (Epoch Times România)

Liderul Pro România, Victor Ponta, a reacţionat, pe pagina sa de Facebook, după ce premierul Viorica Dăncilă, preşedintele interimar al PSD, a „depus armele” în faţa liderilor PES la Bruxelles.

„Este bine că discursul antieuropean al PSD a încetat / noi la ProRomânia am spus mereu acest lucru (şi toţi care conduc azi PSD îi ţineau isonul lui Liviu Dragnea în toate atacurile - acum s-au spălat pe mâini ca Pilat din Pont)! Este totuşi greţos să îi vezi pe “Patrioţii din Europa” care se băteau cu cărămida în piept până pe 26 şi făceau manele contra lui Timmermans cum dau din coadă şi se gudură pe lângă cei pe care îi înjurau până acum o săptămână!”, afirmă Ponta.

Totodată, fostul premier apreciază determinarea deputatului PSD Liviu Pleşoianu în a se menţine pe direcţia trasată iniţial partidului.

"Măcar Liviu Pleşoianu a rămas pe poziţie - e prima dată când îl apreciez şi singurul lucru pentru care merită apreciat / în rest vorbeşte numai prostii şi serveşte din ignoranţă propagandă Sputnik în România!", remarcă Ponta.

Preşedintele ProRomânia şi-a amintit şi de criticile pe care le-a primit referitor la momentul când, în 2012, aducea "lista lui Barroso", care conţinea cerinţele UE faţă de România, după încercarea nereuşită de a-l suspenda pe fostul şef de stat Traian Băsescu.

"Îmi vine să râd când îmi amintesc că, de peste un an, toată Propaganda PSD mă acuza pe mine ca am primit în 2012 "Lista lui Barroso"! Păi eu am negociat pentru România şi pentru PSD - nu m-am dus să mă predau necondiţionat (şi să fiu chiar entuziasmat de predare)!", a conchis Ponta.

Reamintim că Viorica Dăncilă a avut, marţi, o întrevedere la Bruxelles cu preşedintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, şi cu prim-vicepreşedintele Comisiei Europene, Frans Timmermans. La finalul întâlnirii mesajul public al ambelor părţi a fost acela că Guvernul României renunţă la a mai avansa reformele controversate din sistemul judiciar şi promite reluarea imediată a dialogului în cadrul MCV.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne