Ponta: Să răspunzi la ceva atât de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon e cel puţin iresponsabil

Fostul premier Victor Ponta a criticat dur reacţia PSD - via Codrin Ştefănescu - la decizia procurorilor DNA de a dispune urmărirea penală în cazul vicepremierului Sevil Shhaideh, o apropiată a liderului PSD Liviu Dragnea, în dosarul Belina.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

În momentul de faţă, trebuie gândită o reacţie care să salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii săi, a apreciat vineri, pe pagina sa de Facebook, fostul premier Victor Ponta, după ce vicepremierul Sevil Shhaideh a fost pusă sub urmărire penală în dosarul Belina.

"Eu m-am retras de la conducerea PSD în 2015 pentru că nu am vrut să pun tot partidul să răspundă zi de zi la nişte acuzaţii care mă priveau doar pe mine (oricât de neadevărate sunt acestea)! Aşa cred că era obligaţia mea faţă de PSD şi faţă de propria conştiinţă! Acum PSD este într-un moment mult mai greu în care lucruri grave care nu au legătură cu partidul apar în discuţia publică şi în Justiţie. Ar trebui gândită o reacţie care să salveze PSD chiar cu sacrificarea unora dintre liderii săi. Să răspunzi la ceva atât de serios şi de grav cu un comunicat isteric semnat de un bufon este cel puţin iresponsabil - şi oricum ineficient", a declarat Victor Ponta.

Potrivit DNA, dosarul în care sunt cercetate Sevil Shhaideh şi Rovana Plumb se referă, potrivit DNA, la trecerea ilegală, în 2013, a unor părţi din Insula Belina şi Braţul Pavel din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea Consiliului Judeţean Teleorman, pentru ca, doar la câteva zile, să fie închiriate, tot ilegal, unei firme private, TelDrum (asociată cu liderul PSD Liviu Dragnea) prin acţiunea concertată a unor persoane cu funcţii publice. (Detalii aici)

Acţiunea DNA care o vizează pe Sevil Shhaideh este opera lui George Maior care se visează preşedinte al PSD, prim-ministru sau chiar preşedinte de ţară, în echipă cu Florian Coldea, Laura Codruţa Kovesi şi recent cu grupul Ponta, a reacţionat PSD via Codrin Ştefănescu. (Detalii aici)

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne