Ponta se amuză pe Facebook: Dragnea şi-a tras "glonţul de argint" [voturile UDMR] fix în picior

Eşuarea negocierilor dintre liderul PSD Liviu Dragnea şi maghiarii de la UDMR conduşi de Kelemen Hunor a stârnit "aplauze" în tabăra adversă.
Victor Ponta
Victor Ponta (Eugen Horoiu/Epoch Times)

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a încercat să foloseasca voturile UDMR ca "glonţ de argint", dar a ajuns să şi-l tragă singur în picior şi în picioarele partidului, a remarcat marţi, pe pagina sa de Facebook, noul secretar general al Guvernului, Victor Ponta.

"Liviu Dragnea (speriat că nu are voturile colegilor săi ca să treacă moţiunea PSD contra PSD) s-a hotărât să folosească aseară voturile UDMR ca "glonţ de argint"! Azi şi-a tras "glonţul de argint" fix în propriul picior! Şi în picioarele PSD!

Dincolo de asta - chiar dacă Liviu Dragnea a dovedit că este în stare de absolut orice doar să îl dea jos pe Grindeanu, eu ştiu că Grindeanu este în stare de orice doar să salveze Guvernarea PSD şi unitatea PSD - dacă există şi din cealaltă parte raţiune, responsabilitate şi dorinţă de dialog! Mai sunt 20 de ore...", a scris Victor Ponta.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne