Rapid îşi va achita toate datoriile faţă de jucători până luni

Rapid Bucureşti
Rapid Bucureşti (DANIEL MIHAILESCU/AFP/Getty Images)

Clubul de fotbal Rapid Bucureşti, aflat în insolvenţă, afirma că până în data de 2 februarie nu va mai avea nicio datorie faţă de componenţii lotului, potrivit unui comunicat postat pe pagina oficială de Facebook.

''La data de 02.02.2015 FC Rapid Bucureşti nu va mai avea nicio datorie de orice fel faţă de componenţii lotului. Jucătorilor le vor fi achitate toate restanţele salariale, cât şi datoriile istorice. FC Rapid Bucureşti va ajunge, poate, în situaţia de a fi singurul club din România care nu are nicio restanţă financiară de orice fel faţă de jucători'', se arată în comunicat.

Clubul precizează că Rapid formează un grup unit în acest moment, ''cu o dorinţă enormă de victorie şi mai ales cu dorinţa de a se revanşa faţă de unicii săi suporteri''.

Cantonamentul din Grecia a fost unul reuşit şi s-a pus baza mai ales pe pregătirea fizică, dar şi tehnico-tactică, precizează sursa menţionată.

În cantonamentul din Antalya, lotul Rapidului va fi format de 22 de jucători, un lot complet, ''care cu siguranţă va fi pregătit pentru lupta din retur''.

Rapid afirma că echipa are nevoie de ''suportul necondiţionat al tuturor rapidiştilor''. ''Acum este momentul să ne strângem cu toţii în jurul legendarelor culori alb-vişiniu şi să ne susţinem echipa până la capăt'', se arată în încheierea mesajului.

Rapid a plecat în cantonamentul din Grecia cu doar 14 jucători, dintre care trei portari, dar apoi a perfectat mai multe transferuri.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport