Rareş Bogdan vrea să intre în guvern. A anunţat în PNL că vrea să fie vicepremier: "Puterea se ia, vreau să iau ce am de luat"

Rareş Bogdan şi Nicolae Ciucă
Rareş Bogdan şi Nicolae Ciucă (Epoch Times Romania)

Europarlamentarul (PNL) Rareş Bogdan şi-a anunţat colegii, în cadrul unei discuţii la Vila Lac, că îşi depune candidatura pentru funcţia de vicepremier, după rotativa din mai, relatează Libertatea.

Liberalii au discutat la Vila Lac de la Snagov cum ar trebui să abordeze rotativa guvernamentală din luna mai şi ce tip de miniştri să propună în viitorul Executiv condus de PSD. Vasile Blaga le-a cerut colegilor de partid, potrivit mai multor surse participante la discuţie, ca PNL să desemneze oameni din prima linie, cu greutate, inclusiv europarlamentari.

„Rareş a avut un discurs mai lung pe această temă. A spus că simte că puterea se ia şi că vrea să ia ce are de luat şi nu mai vrea să aştepte. Că a văzut că dacă a avut bun-simţ până acum, a început să fie atacat, inclusiv din interiorul PNL. Aluzia a fost făcută la purtătorul de cuvânt Ionuţ Stroe, care i-a ţinut partea lui Bogdan Aurescu. Rareş Bogdan vrea să fie vicepremier din mai”, a declarat pentru Libertatea un lider de organizaţie PNL, care a participat la întâlnirea de la Vila Lac.

Informaţia a fost confirmată de mai mulţi şefi din teritoriu care au fost chemaţi la Bucureşti. Europarlamentarul Dan Motreanu i-ar fi spus, potrivit surselor citate, să preia şi Ministerul Transporturilor. Discuţia a fost „pe un ton amical, în glumă”, iar Rareş Bogdan a replicat că a fost deja pus de unii la acest minister, spune un membru al conducerii PNL.

Articolul integral poate fi citit aici.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne