România pe primul loc în testul susţinut în compania echipelor Norvegiei, Spaniei şi Ungariei

Echipa masculină a României a obţinut un total de 342,350 puncte, clasându-se pe prima poziţie la ultima verificare înaintea participării la Campionatele Mondiale
(FederaţiaRomânădeGimnastică/facebook)

Echipa masculină de gimnastică artistică a României a câştigat testul susţinut, sâmbătă, la Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti, în compania echipelor Norvegiei, Spaniei şi Ungariei.

România s-a clasat pe primul loc, cu un total de 342,350 puncte, potrivit paginii de Facebook a federaţiei naţionale de specialitate, Spania a ocupat locul al doilea, cu 335,000 puncte, iar Ungaria a completat podiumul, cu 333,050 p, Norvegia fiind a patra, cu 325,350 p.

La individual compus s-a impus Andrei Muntean, cu 87,000 puncte, urmat de alt român, Cristian Băţagă, 86,500 p, şi norvegianul Sian Skjerahaug, 84,300 p.

Pentru România au evoluat Marian Drăgulescu, Marius Berbecar, Andrei Muntean, Cristian Băţagă, Andrei Ursache, Laurenţiu Nistor, Andrei Groza. Alte nume cunoscute care au concurat la Bucureşti au fost ungurul Krisztian Berki, multiplu campion la cal cu mânere, sau chilianul Tomas Gonzalez Sepulveda.

Concursul a fost o ultimă verificare înaintea participării la Campionatele Mondiale, programate între 23 octombrie şi 1 noiembrie la Glasgow.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport