Rovana Plumb declară status quo în PSD

Rovana Plunb
Rovana Plunb (Epoch Times România)

Pusă de Ponta la conducerea PSD pe perioada în care el se recuperează în Turcia, Rovana Plumb a declarat vineri că premierul are "dreptul să decidă asupra sănătăţii" sale, iar cât timp va lipsi din ţară "nu va fi luată nicio decizie majoră", relatează Mediafax.

Întrebată ce părere are despre faptul că mai mulţi lideri PSD - printre care grei ai partidului, precum Marian Oprişan şi Liviu Dragnea - i-au cerut premierului să se întoarcă de urgenţă în ţară, Plumb a declarat că Ponta este cel care are dreptul de a decide asupra sănătăţii sale şi că până când se va întoarce acesta, nicio decizie majora nu va fi luată în partid.

"Eu cred că premierul este cel care are dreptul să decidă asupra sănătăţii lui, sunt sigură că partidul nostru este un partid unit, este un partid puternic, este un partid al stabilităţii, niciodată Partidul Social Democrat nu a declanşat vreun scandal şi, bineînţeles, nicio măsură majoră sau o decizie majoră nu va fi fi luată până când premierul se va întoarce în ţară", a declarat Rovana Plumb, după adunarea generală a Asociaţiei Municipiilor din România.

Reamintim că atât Liviu Dragnea cât şi Marian Oprişan au opinat în aceste zile, pe un ton destul de imperativ, că premierul trebuie să se întoarcă în ţară.

"Victor Ponta trebuie să se întoarcă de urgenţă în ţară! Datoria lui e să se întoarcă urgent şi să spună clar ce are de gând să facă. Dacă Victor Ponta nu înţelege, nu e bine”, a declarat Marian Oprişan la Realitatea TV.

La rândul său, Liviu Dragnea a declarat că absenţa premierului din ţară "tulbură foarte mult partidul şi coaliţia" şi i-a cerut acestuia să încerce să găsească toate modalităţile medicale, procedurale prin care ar putea să vină în ţară, să facă recuperarea aici, să ajungă la Guvern.

"Este o perioadă în care această lipsă tulbură foarte mult partidul şi tulbură foarte mult şi coaliţia cu efecte în exercitarea actului de guvernare (...) Ne dorim să vină cât mai repede şi am înţeles că nu ne dorim numai noi partidul, ci şi restul", a declarat Dragnea.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.


România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne