Se apropie momentul când Chiţoiu va da ochii cu procurorii. Fostul ministru va fi externat azi

Daniel Chiţoiu
Daniel Chiţoiu (Mihuţ Savu / Epoch Times)

UPDATE: Daniel Chiţoiu a fost externat şi a reuşit să părăsească Spitalului Floreasca evitând presa care îl aştepta.

* * *

Fostul ministru Daniel Chiţoiu urmează să fie externat joi, după ce vor fi finalizate actele procedurii, a declarat Bogdan Opriţa, purtătorul de cuvânt al Spitalului Floreasca, pentru G4Media.

Reamintim că fostul ministru - spitalizat după un accident soldat cu doi morţi, accident care s-ar fi petrecut în condiţiile în care Chiţoiu a intrat pe contrasens - ar fi trebuit externat marţi. Externarea nu s-a mai produs, în presă apărând informaţia că fostul ministru a fost transferat la Secţia de Reanimare a spitalului.

Merită menţionat că, deşi Chiţoiu a ajuns pe targă la spital după accident, jurnalistul Ovidiu Vanghele a publicat pe Facebook fotografii făcute imediat după accident în care Chiţoiu mergea pe picioarele lui, fără să primească îngrijiri medicale.

Referitor la accidentul soldat cu doi morţi şi o persoană rănită, un martor, şoferul care se afla chiar în maşina din spatele autoturismului condus de Chiţoiu, a relatat că maşina fostului ministru a intrat pe contrasens şi a lovit Loganul care venea regulamentar din sens opus.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne