Sebastian Ghiţă, ameninţări la adresa "bandelor rezist": O să le dăm nişte şuturi în fund

Sebastian Ghiţă
Sebastian Ghiţă (Eugen Horoiu/Epoch Times România)

Fostul deputat Sebastian Ghiţă, politician implicat în mai multe dosare de corupţie şi actualmente candidat la Parlamentul European pe listele PRU, i-a ameninţat, din Serbia, cu bătaia pe protestatarii pro-Justiţie.

"Dacă îi mai prindem pe străzi pe bandele #rezist cum i-am văzut astăzi la Ministerul Justiţiei s-ar putea să se întâlnească cu nişte cetăţeni de la Partidul România Unită care să le dea nişte şuturi în fund şi să îi trimitem acasă. Că dacă poliţia nu-i trimite acasă o să-i trimitem noi, că asta nu e democraţie", a declarat Sebastian Ghiţă, într-o intervenţie telefonică la postul TV pe care îl controlează.

Întrebat dacă va face ca în Brazilia, patrule civile, Ghiţă a răspuns, hotărât: "Facem ca oriunde. Dacă avem o lege şi o instituţie, o respectăm. Nu se trezesc unii dintre noi să spargă geamurile, sau să îl bată pe ministru sau pe judecători. Asta curând se va termina. Dacă poliţia nu-i ia de pe străzi, o să ne luăm la bătaie cu ei. (...) Cum îi vom prinde pe străzi bătând vreun ministru, sărind pe gardurile Parlamentului, distrugând instituţii, o să le dăm o mamă de bătaie să plece la ei acasă să ne lase în pace", a declarat Sebastian Ghiţă, într-o intervenţie pentru România TV.

Discursul lui Ghiţă a fost semnalat iniţial de activistul Cătălin Teniţă, de la Geeks for Democracy, într-o postare pe Facebook.

Reamintim că fostul pesedist Sebastian Ghiţă, actualmente fugit în Serbia, a anunţat, imediat după ce a scăpat de ultimul mandat de arestare emis pe numele lui, că va fi primul candidat pe lista PRU pentru alegerile europarlamentare. Ghiţă a făcut anunţul în cadrul unui discurs naţionalist, presărat cu atacuri la adresa lui Cioloş şi a mişcării Rezist. De asemenea, fostul deputat a anunţat că PRU va avea un program anti-UE şi suveranist.

"Voi candida în faţa românilor, primul pe lista Alianţei PRM-PRU, indiferent de vehiculul politic cu care ne vom prezenta în alegeri. Cine vreţi să vorbească despre viitorul României, străinii? Voi candida pentru că o voce românească trebuie să se audă tare şi răspicat. Trăiască România Mare Unită şi Suverană. Campania această electorală nu este despre Europa, Bruxelles şi ONG-urile lui Cioloş. Campania aceasta este despre noi, despre români", îşi anunţa Ghiţă candidatura.

Vă invităm să urmăriţi şi materialul video.