Silviu Prigoană: Îi urez Sulfinei Barbu să fie acuzată peste doi-trei ani de "plagiat"

Epoch Times România
10.05.2012

Deputatul Silviu Prigoană, candidatul PDL la Primăria Capitalei, i-a urat joi colegei sale de partid Sulfina Barbu ca în calitate de candidat la Sectorul 4 să ajungă să fie "acuzată" de "plagiat" pentru că a preluat proiectele finalizate la Sectorul 3 de primarul în funcţie, Liviu Negoiţă.

 

"Îi urez (Sulfinei Barbu - n.r.) ca peste doi-trei ani de zile să fie acuzată de plagiat, că a plagiat proiectele domnului Negoiţă (Liviu Negoiţă - n.r.) din sectorul 3, care stă cel mai bine din Bucureşti la tot ce înseamnă infrastructură", a declarat Silviu Prigoană.

Candidatul PDL la fotoliul de primar general a susţinut că democrat-liberalii vor avea de luptat în această campanie într-un "război inegal".

"Va fi un război greu, un război inegal, ne vom lupta cu trusturile media. Ne vom lupta cu o campanie denigratoare făcută de contracandidaţii noştri, care a început de câteva zile, şi în presă şi în cutiile poştale se pun materiale mincinoase, nesemnate de nimeni", a afirmat Prigoană.

La rândul său, deputatul Theodor Paleologu, candidatul PDL la Primăria Sectorului 1, i-a urat succes colegei de partid în bătălia electorală de la locale şi a spus că aşa cum el îl are pe regele Mihai în sector, tot aşa Sulfina Barbu îl are pe patriarhul Daniel. Paleologu a adăugat că nu poate spune precum Mihai-Răzvan Ungureanu la lansarea naţională a candidaţilor PDL la locale "fiţi paleologii mei", în schimb propune un slogan pentru el şi colegul său candidat la Primăria Capitalei.

"Eu nu pot să spun ca ilustrul nostru viitor coleg (Mihai-Răzvan Ungureanu - n.r.), poate, "fiţi paleologii mei", pentru că este cu circulaţie mai restrânsă numele meu. Însă pot să spun: votaţi ologul şi Paleologu", a declarat Theodor Paleologu.

Lansarea Sulfinei Barbu a fost acompaniată de un moment folcloric în cadrul căruia Gheorghe Turda a interpretat mai multe cântece populare.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor