Simona Halep câştigă ambele titluri din luna iulie: “Jucătoarea lunii” şi “Lovitura lunii”

Simona Halep este cea mai bună jucătoare din luna iulie, potrivit clasificărilor WTA, ea câştigând la ambele clasamente ale Federaţiei internaţionale de Tenis Feminin.
Tenismana română Simona Halep (WTA/facebook)
Flori Mladin
05.08.2016

Românca de pe locul trei în clasamentul WTA este marea câştigătoare a lunii iulie. Cititorii site-ului wtatennis.com au votat-o pe Simona Halep la ambele categorii la care a fost nominalizată în iulie.

În luna iulie, Simona a fost nominalizată la categoria cea mai bună jucătoare a lunii iulie ca urmare a faptului că a câştigat turneele de la Montreal şi de la Bucureşti.

Jucătoarea lunii Iulie

1. Simona Halep (84%)
2. Venus Williams (9%)
3. Johanna Konta (5%)
4. Madison Keys (2%)

Simona câştigă distincţia pentru prima dată în 2016.

În primele 6 luni ale anului premiul de jucătoarea lunii a mai fost câştigat de: Angelique Kerber (ianuarie şi aprilie), Carla Suarez Navarro (februarie), Garbine Muguruza (mai), Victoria Azarenka (martie) şi Serena Williams (iunie).

Lovitura lunii Iulie

1. Simona Halep (79%)
2. Eugenie Bouchard (9%)
3. Angelique Kerber (6%)
4. Anastasia Pavliucenkova (3%)
5. Johanna Konta (3%)

La această categorie Simona câştigă pentru a doua oară în 2016, prima dată fiind în mai. În aprilie a câştigat Monica Niculescu.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor