Simona Halep va juca vineri în turul 3 la Australian Open

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (Matthew Stockman / Getty Images)

Simona Halep (locul 3 WTA) îşi va încânta din nou fanii, vineri, 23 ianuarie, la turneul Australian Open, primul turneu de Grand Şlam al anului.

Talentata noastră jucătoare se va confrunta cu sportiva americană Bethanie Mattek-Sands (locul 258 WTA) pentru un loc în faza optimilor de finală. Sportiva din USA a învins-o în manşa secundă pe Kristina Mladenovic din Franţa (locul 71 WTA), cu scorul de 7-6 (3), 7-6 (6).

Partida dintre Simona Halep şi Bethanie Mattek-Sands este a treia în ziua de vineri, de pe terenul ”Margaret Court Arena” şi este aşteptată să înceapă în jurul orei 06:00.

Bethanie Mattek-Sands, în vârstă de 29 de ani, a jucat în trecut cu Horia Tecău la dublu mixt, câştigând în 2012 trofeul de la Australian Open.

Vineri zi decisivă pentru sportivii români la Australian Open

Pentru un loc în faza optimilor de finală la simplu feminin, Irina Begu o va întâlni pe sportiva germană Carina Witthöft (locul 104 WTA).

Horia Tecău şi Jean-Julien Roger (Olanda) vor juca în turul al doilea de dublu masculin contra perechii australiene Chris Guccione - Lleyton Hewitt. Meciul va începe în jurul orei 05:00.

Florin Mergea va juca împreună cu Dominic Inglot (Anglia) tot la dublu masculin de la ora 02:00 contra perechii formate din argentinienii Diego Schwartzman - Horacio Zeballos pentru un loc în turul al treilea al competiţiei de la Melbourne.

Monica Niculescu şi Vitalia Diatcenko din Rusia se va confrunta la dublu feminin, tot în al doilea tur cu perechea americană Raquel Kops-Jones şi Abigail Spears. Partida de la Australian Open va începe la ora 03:00.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport