Şora, mesaj înainte de miting: Încă nu ne-am luat ţara înapoi, dar unii dintre noi mai stăm în picioare

Mihai Şora
Mihai Şora (Epoch Times România)

Filozoful Mihai Şora a anunţat vineri, pe pagina sa de Facebook, că va participa la marele miting al Diasporei din Piaţa Victoriei.

"Bună dimineaţa, copii! Sper că sunteţi voioşi şi odihniţi. Ne aşteaptă o zi grea. M-am gândit deseori la ziua aceasta. Şi, de fiecare dată, cu strângere de inimă: oamenii care vin să protesteze împotriva hoţiei, a corupţiei ucigaşe, oamenii aceştia care trăiesc, chinuiţi de dor, departe de casă, sunt, poate, aceiaşi care au stat odinioară la cozi infernale pe trotuarele ambasadelor noastre, aşteptând să voteze. Legea electorală a rămas tot beteagă, de hoţi şi mârşavi încă n-am scăpat, ţara înapoi nu ne-am luat-o, dar unii dintre noi mai stăm în picioare", a declarat Şora.

Filozoful a apreciat că cei care vin astăzi de peste hotare sunt cei care au deprins gustul libertăţii, care ştiu ce înseamnă munca cinstită şi demnitatea – stelele fixe ale oricărui om întreg.

"Oamenii aceştia vin acasă pentru că îşi iubesc ţara, pentru că le pasă. Iar voi – bucureşteni care aţi obosit şi v-aţi pierdut speranţa – ar trebui să fiţi astăzi în Piaţă măcar din respect pentru ei, dacă nu din dragoste pentru ţara voastră. P.S. Ne vedem la Girafă (– mamifer cu şira spinării vigilentă şi dreaptă)", a afirmat Şora.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Interne