Ştiri pe scurt: Astra Giurgiu - Petrolul Ploieşti 2-1 (0-1), în manşa secundă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal

(Clive Brunskill/Getty Images)

Astra Giurgiu a reuşit o calificare in extremis în finala Cupei României-Timişoreana la fotbal, miercuri seara, graţie victoriei cu scorul de 2-1 (0-1) pe teren propriu în faţa , în manşa secundă a semifinalelor competiţiei. În tur fusese 0-0.

* Istvan Kovacs, din Carei (Satu Mare), va arbitra meciul dintre Dinamo Bucureşti şi Steaua Bucureşti, programat joi, de la ora 20,30, pe Arena Naţională, în manşa secundă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal.

* O brigadă formată din Teodora Albon, la centru, Petruţa Iugulescu şi Mihaela Gomoescu, asistenţi, şi Cristina Dorcioman, al patrulea oficial, va conduce, pe 19 aprilie, manşa tur a semifinalei Ligii Campionilor la fotbal feminin, Birmingham (Anglia) — Tyreso (Suedia), a anunţat FRF.

* CSM Digi Oradea a învins pe CSA Steaua Bucureşti cu scorul de 11-7 (4-1, 3-2, 1-3, 3-1), miercuri, în Bazinul olimpic ''Ioan Alexandrescu'' din Oradea, şi conduce cu 2-0 la general în finala Superligii Naţionale de polo pe apă.

* Şapte înotători, între care şi membrii ştafetei de 4x100 m liber seniori, precum şi trei juniori, şi-au îndeplinit, până în prezent baremurile de participare la Campionatele Europene programate în acest an în capitala Germaniei, Berlin, la seniori, respectiv în oraşul olandez Dordrecht, la juniori, a indicat, în exclusivitate Viorel Bitang, secretar general al Federaţiei Române de Nataţie şi Pentatlon Modern.

* Federaţia Internaţională de Fotbal (FIFA) a afirmat, miercuri, că nu a primit nicio solicitare de afiliere la Federaţia rusă de fotbal (RFU) din partea a doua cluburi din Crimeea, regiune anexată Rusiei după un referendum nerecunoscut de comunitatea internaţională, anunţă AFP.

* Tenismanul francez Adrian Mannarino a insultat pe Twitter un controlor antidoping, jucătorul fiind nervos că a primit un avertisment deoarece nu a fost găsit la un control, scrie ziarul belgian La Meuse.

* Belgianul Philippe Gilbert (BMC) a câştigat cursa ciclistă ''Săgeata Brabantului'', miercuri la Overijse (Belgia), impunându-se la sprint, după 201 km, în faţa australianului Michael Matthews şi a francezului Tony Gallopin, toţi fiind înregistraţi cu acelaşi timp: 4h54min28sec.

* Fostul atacant internaţional argentinian Martin Palermo este noul antrenor al echipei Arsenal de Sarandi, aflată pe ultimul loc în turneul Clausura al campionatului de fotbal al ţării sale, informează EFE.

* Internaţionalul brazilian David Luiz, fundaşul echipei Chelsea Londra, a fost numit ambasador internaţional al bunăvoinţei de către ONU pentru sensibilizarea şi mobilizarea suporterilor de fotbal împotriva SIDA la Mondialul brazilian (12 iunie-13 iulie).

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport