Ştiri pe scurt: Fotbal - Flavius Stoican mândru de jucătorii săi după meciul cu Steaua

Antrenorul lui FC Dinamo, Flavius Stoican. (youtube.com)
Epoch Times România
18.04.2014

Antrenorul echipei Dinamo Bucureşti, Flavius Stoican, s-a declarat mândru de jucătorii săi şi de galeria formaţiei din Şoseaua Ştefan cel Mare, joi seara, după meciul cu Steaua, din manşa secundă a semifinalelor Cupei României-Timişoreana la fotbal. "Am în componenţa echipei jucători care, pe lângă faptul că au caracter, au şi inimă şi determinare. Chiar sunt mândru că-i antrenez şi nu sunt doar vorbe, e ceea ce simt. Faptul că în tribunele stadionului avem o asemenea galerie, pentru mine este mai mult decât o victorie. Am văzut o coregrafie senzaţională şi cred că nu-şi mai au rostul cuvintele. Sper ca şi noi să ne ridicăm în viitorul apropiat la acest nivel", a declarat Stoican la conferinţa de presă.

* Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Laurenţiu Reghecampf, a declarat, joi seara, că ''roş-albaştrii'' sunt superiori celor de la Dinamo şi a subliniat că acum echipa din Ghencea trebuie să câştige şi finala Cupei României-Timişoreana la fotbal. "Este cum am spus întotdeauna: e o mare diferenţă între Steaua şi Dinamo şi nu trebuie să se supere nimeni. Nu e vorba de aroganţă, ci e vorba de randamentul jucătorilor. Şi ei au jucat foarte bine, au încercat să ne pună probleme, s-au luptat pentru fiecare minge, dar Steaua e mult superioară, în momentul de faţă", a spus Reghecampf la conferinţa de presă de după meciul cu Dinamo, terminat la egalitate, 1-1, în manşa secundă a semifinalelor competiţiei.

* Cea mai bună jucătoare română de tenis a momentului, Simona Halep, a câştigat premiul Fed Cup Heart Award 2014 pentru zona Europa/Africa a Cupei Federaţiei, a anunţat Federaţia Internaţională de Tenis (ITF). Halep (numărul 5 mondial) a avut-o contracandidată pe olandeza Kiki Bertens. Premiul Heart Award recunoaşte meritele jucătorilor care îşi reprezintă ţara în mod deosebit, arătând sacrificiu, curaj şi ataşament în timpul meciurilor din Fed Cup.

* Echipa de volei masculin CVM Tomis Constanţa şi-a adjudecat al doilea titlu naţional consecutiv, câştigând joi cu 3-0 cel de-al treilea meci al finalei chiar pe terenul contracandidatei ACS Volei Municipal Zalău. În primele două partide ale finalei, disputate la Constanţa, CVM Tomis se impusese cu 3-0 şi 3-2.

* Vicecampioana SCM U Craiova a învins pe Dinamo cu scorul de 3-1 (23-25, 25-15, 25-20, 25-18), joi seara, la Bucureşti, şi a redus din diferenţă în finala mică a Diviziei A1 la volei masculin. Dinamo conduce cu scorul de 2-1 la general, după ce s-a impus cu 3-0 şi 3-2 în primele două jocuri, desfăşurate în Bănie.

* Campioana RCM UV Timişoara a învins pe RCJ Farul Constanţa cu scorul de 35-13 (27-6), joi seara, pe stadionul ''Dan Păltinişanu'', într-un meci din etapa a 4-a a SuperLigii CEC Bank şi a obţinut şi punctul bonus ofensiv.

* CS Municipal Târgovişte s-a calificat în finala Ligii Naţionale de baschet feminin, joi seara, după ce a învins pe teren propriu formaţia CS Universitatea Alba Iulia, cu scorul de 80-68 (28-11, 16-16, 18-21, 18-20), în al doilea meci al semifinalei.

* Ultima sesiune din testele seriei GP3 s-a desfăşurat la Barcelona, pe Circuitul Catalunya, în prima zi, românul Robert Vişoiu încheind pe locul 8 sesiunea de dimineaţă. După-amiază, pilotul Arden a fost al 14-lea. Cel mai bun rezultat i-a aparţinut lui Alex Lynn, anunţă un comunicat.

* Reprezentativa Under 16 a României, pregătită de Florin Răducioiu, s-a impus în faţa Cehiei cu 4-2, în primul meci al turneului de dezvoltare organizat de UEFA, ce se desfăşoară lângă Belgrad, a anunţat site-ul Federaţiei Române de Fotbal.

* Ebru şi Tarkan Bolat, reprezentanţii României se află pe locul 3, la fete, respectiv la băieţi, în clasamentul provizoriu al Campionatului European de yachting Zoom 8, ediţia 2014, ce se desfăşoară la Constanţa, după primele patru curse de joi.

* Chiar în ziua în care a împlinit 61 de ani, antrenorul Ionuţ Popa a condus şedinţa de pregătire de joi dimineaţă a echipei de Liga a II-a UTA Arad, ultima efectuată înaintea deplasării la Oradea, pentru partida pe care echipa arădeană o va susţine cu FC Bihor, în cadrul play-ouţ-ului.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
O presă independentă nu poate exista fără sprijinul cititorilor