Succes enorm al Simonei Halep. A câştigat spectaculos finala de la Indian Wells cu Jankovic

Jucătoarea română de tenis Simona Halep.
Jucătoarea română de tenis Simona Halep. (KARIM JAAFAR / AFP / Getty Images)

Simona Halep (locul 3 WTA) a câştigat titlul la Indian Wells. După ce a pierdut primul set, Simona a revenit spectaculos şi a câştigat meciul cu Jelena Jankovic (locul 21 WTA) în trei seturi cu scorul de 2-6, 7-5, 6-4.

Simona a dat dovadă că este o mare campioană şi a putut să facă faţă şi să întoarcă meciul în favoarea sa.

"Jelena a fost extraordinară în aceste două săptămâni, sunt foarte bucuroasă că am putut să câştig în faţa unei asemenea adversare. Vreau să le mulţumesc sponsorilor, oamenilor care au fost alături de mine, prietenilor mei, tuturor. Le mulţumesc românilor, mă urmează mereu, oriunde, îmi dau putere. Ei îmi dau putere să câştig! Tuturor celor de acasă le mulţumesc, domnului Tiriac, ştiu că a fost alături de mine. E cel mai important turneu din cariera mea, vă mulţumesc tuturor!", a spus Simona Halep, după partidă.

Românca a câştigat odată cu trofeul de la Indian Wells, cel mai mare titlu din întreaga ei carieră, întrucât acest turneu este din categoria Premier Mandatory. Cele mai mari titluri WTA pe care le-a obţinut Halep până la câştigarea acestui trofeu sunt cele de Premier 5 de la Doha de anul trecut şi Dubai de la începutul acestui an.

Totodată, Simona se situează în fruntea clasamentului pentru Turneul Campioanelor de la Singapore. Ea o depăşise deja pe Maria Şarapova şi odată cu câştigarea acestui titlu o întrece şi pe Serena Williams, întrucât obţine cel mai mare număr de puncte în acest an.

Dacă v-a plăcut acest articol, va invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Sport