Tătăruşanu în topul celor care au dezamăgit suporterii la EURO 2016

Portarul român Ciprian Tătăruşanu
Portarul român Ciprian Tătăruşanu (Ciprian Tătăruşanu/facebook)

Ciprian Tătăruşanu nu a fost într-o formă prea bună la Campionatul European din Franţa unde a comis mai multe erori din care au ieşit şi goluri pentru adversari.

Cotidianul spaniol Marca a alcătuit un top 5 al jucătorilor care au dezamăgit la acest turneu final, printre aceştia aflându-se şi portarul român de 30 de ani.

Robert Lewandowski (Polonia), Zlatan Ibrahimovici (Suedia), Harry Kane (Anglia) şi Mario Mandzukici (Croaţia) fac, de asemenea parte din topul celor care nu au fost în formă la EURO 2016, trăgând naţionalele în jos.

Suedia lui Ibrahimovici a părăsit competiţia încă din grupe la fel ca România. Polonia va juca în ”sferturi” cu Portugalia, însă până acum Lewandowski n-a marcat niciun gol. Anglia şi Croaţia au plecat din Franţa în ”optimi”.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

alte articole din secțiunea Sport