Udrea: Îl felicit pe Voiculescu ca şi-a numit, din închisoare, propriul om în fruntea SRI

Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015
Elena Udrea, invitată cu mandat la DNA, 29 ianuarie 2015 (Epoch Times România)

La scurt timp după ce Traian Băsescu s-a declarat şocat de alegerea "premierului Grivco" pentru şefia SRI, respectiv liberalul Eduard Hellvig, a ieşit la rampă şi fosta şefă PMP, Elena Udrea, care l-a felicitat public pe Dan Voiculescu pentru că a reuşit, din închisoare, să-şi numească propriul om în fruntea Serviciului.

"Am spus în denunţul pe care l-am făcut la Parchet că viitorul şef SRI va fi ales de Coldea. Iată că aşa este! Singurul lucru pe care Eduard Hellvig îl va face acolo este să ia poziţie de drepţi în faţa adjunctului său cu patru stele. De altfel, este obişnuit cu această ipostază din campania electorală pentru prezidenţiale.

Îl felicit pe Dan Voiculescu - nu credeam că, în puşcărie fiind, va putea să-şi numească propriul om în fruntea principalului serviciu de informaţii din România. Îl rog pe domnul Ion Cristoiu să facă publice însemnările din jurnalul meu referitoare la Hellvig şi Coldea ca să vedeţi că lucrurile se întâmplă exact aşa cum am spus eu că se vor întâmpla încă din noiembrie", a scris Elena Udrea pe contul său de Facebook.

Fosta şefă PMP a adăugat că, pentru a nu exista "trepidaţii" la România TV şi Antena3, face precizarea că are voie să comunice pe orice alte teme decât cele legate de cauza penală în care s-a dispus arestul la domiciliu în cazul său.

Cu puţin timp înaintea mesajului postat de Elena Udrea, fostul preşedinte Traian Băsescu posta un mesaj la fel de dur pe pagina sa de Facebook: "Premierul de la Grivco" reuşeşte să nominalizeze pentru şefia SRI un om al lui Voiculescu. Şocant!!!"

Din 2003, Eduard Hellvig a devenit membru al PUR (actualul PC), condus de condamnatul Dan Voiculescu, alegându-se, în 2004 deputat pe listele respectivului partid. Actualul liberal a fost deputat PC în mandatul 2004-2008 şi europarlamentar pe o perioadă de 5 luni. După ce a pierdut nominalizarea pentru un post eligibil de europarlamentar, a părăsit PC-ul pentru a se alătura PNL.

Pentru mai multe detalii despre trecutul lui Eduard Hellvig intraţi aici.

Dacă v-a plăcut acest articol, vă invităm să vă alăturaţi, cu un Like, comunităţii de cititori de pe pagina noastră de Facebook.

România are nevoie de o presă neaservită politic şi integră, care să-i asigure viitorul. Vă invităm să ne sprijiniţi prin donaţii: folosind PayPal
sau prin transfer bancar direct în contul (lei) RO56 BTRL RONC RT03 0493 9101 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale
sau prin transfer bancar direct în contul (euro) RO06 BTRL EURC RT03 0493 9101, SWIFT CODE BTRLRO22 deschis la Banca Transilvania pe numele Asociația Timpuri Epocale

alte articole din secțiunea Interne